Geschiedenis

Deelen bestaat al 50 jaar en is altijd sterk in metaalwerk en zonweringen geweest. In 2006 is het bedrijf overgenomen door de heer Teus van Doorn. Teus heeft zelf een geschiedenis in metaal. Al zijn vorige werkzaamheden hadden met metaal te maken.

Teus heeft geleidelijk aan de koers veranderd. Vooral zijn gevoel en kennis van metaal hebben geleid tot het ontwikkelen en produceren van maatwerk oplossingen op vragen van klanten. Dit bleek een sterke troef. In eerste instantie voor het aanbieden van onderhoud en renovatie van vaste inrichtingen in gebouwen. Want vaak moet daarvoor, naast het standaard onderhoudswerk een specifieke oplossing worden ontwikkeld voor een specifiek probleem. Later ook voor andere vragen die met beveiliging en zonwering te maken hebben.En zo zijn er de afgelopen jaren door Deelen verschillende producten ontwikkeld en geproduceerd. Sommige zelfs met een patent.

De markt verandert en Deelen speelt daarop in. Zo willen veel klanten de laatste jaren steeds vaker één contactpersoon die een totaal oplossing aanbiedt. Dit geldt zeker voor onderhoud en renovatie, maar ook op het gebied van beveiliging en toegangsbeheer en voor zonweringen en buitenwonen krijgt Deelen steeds vaker de vraag naar een totaaloplossing.

Daarom concentreert Teus zich de laatste tijd steeds meer op het aanbieden van totaaloplossingen waarbij de producten en het maatwerk de rode draad zijn.