Management

De heer Teus van Doorn directeur Deelen Wageningen

De heer Teus van Doorn. Algemeen directeur Deelen Wageningen

 

Teus van Doorn heeft in 2006 het zonweringsbedrijf en het constructiebedrijf  overgenomen van de heer J.J. van Deelen en samengevoegd tot 1 bedrijf. Al op 16 jarige leeftijd is Teus begonnen in een dorpssmederij/constructiewerkplaats.

Uiteindelijk heeft hij zijn vakkennis en ervaring opgedaan bij 3 verschillende werkgevers en projecten in binnen en buiten land. Juist door deze ervaringen heeft Teus zich ontwikkeld tot een vakbekwaam metaalbewerker en ondernemer.

Belangrijke ervaringen waar Teus heel veel van heeft ‘opgestoken’:

• De King Fahd Causeway, een brug/dam verbinding van 25 km tussen Saoudi Arabie en Barhein, 7 weken in Barhein gewerkt aan het mainspan, een vrije overspanning van 150 meter met een vrije doorvaart hoogte van 28,5 meter.

• Restauratie van een pand op de hoek Zijpendaalseweg/Cronjestraat te Arnhem, uitgeroepen als beste bijdrage aan het stadsschoon van Arnhem in 1994.

• Fietsbrug ’t Sasje te Amersfoort, deze ophaalbrug welke op een afstand lijkt op een zeilschip is 1 van de winnaars van de Nationale staalprijs.

En nu, als directeur van Deelen Wageningen ontwikkelt hij nieuwe producten zoals onder andere het vluchtrolluik waarvoor een Europees octrooi is aangevraagd.