Recent project: Deelen werkt op grote hoogte

Dit nieuwe project bestond uit het aanbrengen van tocht- en vocht afdichtingen aan de gevels van een 57 meter hoge woontoren.

Aangezien de gevel zich boven het water bevindt hebben wij een kraan met manbak ingezet. Omdat deze kraan over het gebouw een afstand van 30 meter moest overbruggen hadden we een 250 tons kraan nodig met een 62 meter vaste mastlengte met daarop een 28 meter lange hulpgiek.

De gehele gevel is in een keer uitgevoerd. Dat wil zeggen dat er bij alle 15 woningen boven elkaar extra tochtstrippen, console afdichtingen en regendorpels zijn geplaatst. Het werk is uitgevoerd vanuit een 8 meter lange manbak die door de kraan langs de gevel werd bewogen.

Gelukkig hadden we goed weer, waardoor we de klus snel hebben kunnen uitvoeren. De opzichter werd door de kraanmachinist getrakteerd op een prachtig uitzicht, door hem op een hoogte van 80 meter te brengen.

Het was weer een typische klus voor Deelen Wageningen. Met maatwerkoplossingen en vakkundigheid. Volgens de opzichter is de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Bekijk hieronder enkele foto’s van dit werk.

  • Woontoren 1 website
  • Woontoren 2 website
  • Woontoren 3 website