Maatwerk is de rode draad door al onze oplossingen. Hiervoor verrichten wij alle handelingen die nodig zijn om een product, veelal van staal, aluminium of rvs, te bedenken, te ontwerpen en te produceren. Of het nu gaat om kleinconstructie (het maken van één product) of om unieke innovatieve oplossingen.


Mechanische beveiliging websiteMechanische beveiliging
 bestaat uit advies en het plaatsen van producten ter vertraging en voorkoming van inbraak. Voorbeelden hiervan zijn de unieke vluchtrolluiken, toegangspoorten en inbraakweringen. Ze beschermen u en uw bezittingen en geven u een veilig gevoel.
Klik hier voor meer voorbeelden.


Onderhoud en Renovatie websiteDeelen is al vele jaren actief in het preventief en reactief onderhoud en renovatie van vaste inrichting in gebouwen. Niet alleen voor veel  woonstichtingen, scholen en universiteiten, maar ook voor particulieren, bedrijven. Bijzonder is ons onderhoud en renovatie van kunstwerken.
Klik hier voor meer voorbeelden.


Zonwering en Buitenwonen websiteDeelen produceert, levert en monteert een breed assortiment aan binnen- & buitenzonweringen en producten voor buitenwonen, zoals terrasoverkappingen. Het assortiment wordt op een uiterst deskundige wijze samengesteld. Kies uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen en afwerkingen.
Klik hier voor meer voorbeelden.

 

Download hier onze bedrijfsbrochure: pdfBedrijfsbrochure