Voor het beste
“We willen met Deelen maatwerk leveren en door de markt worden gewaardeerd om onze kwaliteit. Dat is ons streven.”

Deelen weet dat in de Nederlandse markt een behoefte is aan echte kwaliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.
Met onze maatwerk producten werken we daar iedere dag aan. Daardoor hebben we in het 60 jarig bestaan bereikt dat wij tot de beste leveranciers van Nederland behoren.

Klant gaat voor
“Wij leveren waarde voor onze klanten.”

Deelen hanteert een eenvoudige filosofie. De kwaliteit, kostprijs en levertijd van onze producten en oplossingen zijn conform afspraken.
Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze kwaliteit. Dit doen we door goed te luisteren naar onze klanten en door het continu verbeteren van onze processen. Door de vakkennis en inzet van onze medewerkers behalen we ons succes. Deelen stelt zich klantgericht op. ‘Je moet meedenken met de klant, als er wordt gevraagd om flexibiliteit, spelen we hierop in. Als de klant vraagt om totaaloplossingen, nemen we dit mee en ontzorgen we ze.

Ervaring als basis voor groei
“Groei is de basis voor het continu verbeteren van ons klantproces”

Deelen heeft haar vakkennis en jarenlange ervaring met metaalwerk en zonweringen weten we om te zetten in loyale klanten. Dat Deelen groeit is onder meer te danken aan onze voortdurende zoektocht naar het leveren van de beste kwaliteit en maatwerkoplossingen. Voor de toekomst betekent dit voor onze klanten een waarborg van kwaliteit.